Manlleu

ESTELA VÁZQUEZ, ESCOLLIDA PRIMERA SECRETÀRIA DEL PSC MANLLEU-VALL DEL GES

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’agrupació socialista de Manlleu-Vall del Ges celebra una assemblea de militants telemàtica per renovar la seva comissió executiva.

Aquest dimecres, 21 d’octubre, s’ha dut a terme l’Assemblea de militants de l’Agrupació de Manlleu-Vall del Ges per a la renovació de càrrecs de la comissió executiva comarcal.

Estela Vázquez, regidora del PSC a l’ajuntament de Manlleu, ha sortit escollida Primera Secretària de l’agrupació. La resta de membres escollits són: Maribel Jiménez, Secretària d’Organització, Dani Hermoso, Secretari de Política Municipal i Roser Roma, Andreu Garcia i Rosa Álvarez com a vocals.

L’assemblea s’ha dut a terme de forma telemàtica, en compliment de les mesures de seguretat per la Covid-19.

En el transcurs de l’assemblea només s’ha presentat una única candidatura encapçalada per Estela Vázquez, la qual ha estat elegida per unanimitat. Segons estableixen els estatuts del PSC, s’han de renovar els òrgans territorials del partit un cop celebrat el Congrés Nacional del partit. La previsió inicial era renovar les agrupacions a finals de març però degut a l’activació de l’estat d’alarma, produït per la Covid-19, no va poder ser possible.

La nova Primera Secretària ha agraït la feina feta a l’executiva sortint, “per tots els actes duts a terme i per haver-se mantingut ferma en ideals i conviccions ens aquests temps tan difícils socials i polítics en què vivim.” 

Vázquez també ha dit que el principal objectiu ara és “continuar enfortint l’organització amb un projecte d’ampliació de la militància”.

“Des de l’agrupació també volem coordinar els municipis amb el seu entorn, i crear iniciatives locals que fomentin el desenvolupament local per tenir uns millors pobles per viure-hi.

“No podem deixar de banda que, després d’anys de desgovern a Catalunya, tenim una molt bona oportunitat al febrer per trencar amb la inactivitat política que el procés ha fomentat i començar a mirar pel benestar dels catalans amb polítiques actives de caràcter social que repercuteixin en el dia a dia de la població, tot agafant l’empenta socialista que actualment governa l’estat. Per aquest motiu, des de l’agrupació hem de ser més actius que mai per donar veu a aquestes propostes i impulsar el moviment socialista a Osona Nord.” Ha conclòs la Primera Secretària.