Manlleu

Les Masies de Voltregà va destinar 18.000 euros a ajudes d’emergència social

  • Actualitzat:
  • Creat:

Va ser durant l’any 2017 i un 35% van servir per sufragar subministraments energètics bàsics

Seguint amb la tònica a l’alça dels últims anys, l’Ajuntament de les Masies de Voltregà va destinar durant el 2017 un total de 17.613,93 euros a ajudes d’urgència social per a veïns del municipi.

L’ajuda es va dividir en un total de 73 actuacions repartides en ajudes econòmiques directes a les famílies més necessitades. Els professionals de Serveis Socials els fan un seguiment i en valoren les necessitats. Han servit principalment per pagar un habitatge digne, el pagament d’activitats per infants i joves o el pagament dels subministraments energètics bàsics.

És el pagament dels subministraments energètics bàsics el que ha suposa un tant per cent més elevat. S’hi han destinat un 34,55% de la dotació (6.085,55€). Els temes de salut i salubritat representen un 24,23% (4.267,01€) mentre que les aportacions al tercer sector suposen un 16,07% (2.831,36€).

“El benestar de les famílies és una prioritat per la regidoria i l’ajuntament. No en traiem res de tenir un poble ben arreglat i organitzar activitats socials, culturals i de lleure si els ciutadans no poden arribar a final de mes”, explica la regidora de Benestar Social, Participació Ciutadana i Igualatat de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà, Rosa Àlvarez.